FANDOM


Austinandallylogo

Austin and Ally er en amerikansk komedie-serie om en dreng ved navn Austin Moon (spillet af Ross Lynch) som drømmer om at bliver en rockstjerne. Serien sendes påDisney Channel. Anden sæson har præmiere i marts måned i USA. Ally er en genert pige der arbejder i sin fars musikbutik. Hendes veninde, Trish, får konstant nye jobs, og kommer på besøg hver gang.

Et andet sted i Miami, drømmer Austin om at blive musiker - rockstjerne for at være helt præcis. Han kan synge, og sammen med vennen Dez, laver han de fedeste musikvideoer der bliver lagt ud på nettet.

En dag hører Austin Ally synge en sang hun selv har skrevet, og glemmer hvor han har den fra. Han går ud fra at den bare kom til ham og synger den og lægger videoen ud på nettet. Snart efter bliver han kendt via internettet, men Ally er blevet sur fordi han stjal hendes sang. For at redde sin karriere som musiker, inviterer Austin Ally til at være makker. "Du er en genert sangskriver, jeg er en sanger der elsker at stå på scenen. Vi er det perfekte par!" som Austin siger, og Ally tager imod tilbuddet. Trish bliver derefter gjort til manager.